Saunagus

Privat saunagus

Pris fra 1500 kr. (op til 10 deltagere)

Send os en mail til info@schellerupgaard.dk for en uforpligtende tilbud. Hvis I er flere end 10 deltagere, så oplys gerne antal deltagere i henvendelsen.

Åben saunagus

Pris: 100 kr. pr. person

Herunder kan du tilmelde dig til vores åbne saunagus arrangementer. Pladsen bookes ved at klikke på den ønsket dato, hvorefter felterne udfyldes og til sidst bekræftes. Vær opmærksom på, at nogle specielle hold/arrangementer koster mere. 

Betaling:

  • Kontant ved fremmøde (husk at have lige penge med)
  • Straksoverførsel via bank til Reg nr. 6688 / Konto nr. 0017904329

*Husk at noter navnet i overførslen*

Vi tilbyder desværre ikke længere betaling med Mobilepay, efter de igen har hævet priserne. Så I stedet for tilsvarende at hæve priserne, så tilbyder vi desværre kun ovenstående betalingsformer for nu. 

VIGTIGT: Tilmelder du dig vores saunagus bekræfter du samtidigt, at du har læst og accepteret “Ansvar og betingelser“, som fremgår længere nede her på siden.


Hvad er saunagus?

Saunagus kommer af det tyske ord aufguss.

Saunagus er en unik sauna oplevelse, der blander aromaterapi, varme, nydelse, meditation og socialt samvær.  

Her på Schellerup Gård varer en gus-seance ca. én time, og består af tre gus af 10-15 min. samt pause imellem hver gus til afkøling i søen samt indtagelse af væske. 

I en gus-seance bliver I ledsaget af en gusmester som tilrettelægger forløbet, doserer de æteriske olier og fordeler varmen ved hjælp af et håndklæde.

Vi tilbyder både åbne gus-seancer (med tilmelding) samt private arrangementer, til den større gruppe eller blot romantisk oplevelse for 2.  

I saunaen anbefaler vi, at vi maksimalt er 14 personer foruden gusmesteren. Så sikrer vi os, at der er rigeligt plads til alle – både på øverste og nederste hylde

Stedet og praktisk information

Du skal medbringe badetøj samt eget håndklæde til at sidde på inde i saunaen.

Det er desværre ikke muligt at leje håndklæder. 

Du kan desuden medbringe badesandaler eller badekåbe, hvis du ønsker det. 

Vi stiller vand og kopper frem, men du må gerne medbringe din egen vandflaske, som du kan have med inde i saunaen.

Forholdene til omklædning er beskedne. Men vi har både et fitnessrum, samt to vildmarks toiletter hertil. 

Drik rigeligt med vand i forbindelse med saunagus (både før, under og efter).

 

VIGTIGT!

Vi anbefaler alle til at være forsigtige med saunagus, hvis man har tendens til allergiske reaktioner, da vi bruger æteriske olier, når vi laver saunagus. Allergien/reaktionerne kan nemlig opstå, når man indånder olierne.

 

Hold dig fra sauna og saunagus, hvis du har:

– Hjerte-kar-sygdom

– Uregelmæssig hjerterytme

– Svingende blodtryk

– Feber eller på anden måde er syg

– Kræftsygdomme

– Visse hudlidelser

– Sygdomme i skjoldbruskkirtlen

– Haft eller er i behandling for blodpropper, åreknuder eller en hudlidelse med inflammation

– Drukket alkohol

– Er gravid

Hvis du er tvivl, om dit helbred gør, at du ikke bør gå i sauna, så spørg din læge.

ANSVAR OG BETINGELSER

1. Ved tilmelding accepterer og bekræfter du samtidigt, der er myndig og fyldt 18 år, at deltagelse i saunagus på Schellerup Gård sker på eget ansvar. Man skal være fyldt 16 år for at deltage i saunagus på Schellerup Gård.

2. Du er indforstået med og accepterer, at saunagus kan medføre allergiske reaktioner og/eller fysisk ubehag mm. Jeg erklærer derfor, at jeg ikke har følgende: 

Hjerte-kar-sygdom, uregelmæssig hjerterytme, svingende blodtryk, feber eller på anden måde er syg, kræftsygdomme, visse hudlidelser, sygdomme i skjoldbruskkirtlen, haft eller er i behandling for blodpropper, åreknuder eller en hudlidelse med inflammation, er gravid, drukket alkohol eller på anden måde påvirket af euforiserende.

Hvis du er tvivl, om dit helbred gør, at du ikke bør gå i sauna, så spørg din læge.

3. Jeg er indforstået med og accepterer, at jeg skal følge alle anvisninger, som repræsentanterne for Schellerup ApS giver mig under mit ophold på Schellerup Gård.

4. Jeg er indforstået med og accepterer, at jeg selv hæfter for skader på inventar og andet udstyr som anvendes af Schellerup ApS, såfremt jeg handler uagtsomt, udøver hærværk eller tilsidesætter de anvisninger som repræsentanterne for Schellerup ApS anviser.

5. Jeg er indforstået med og accepterer, at Schellerup ApS IKKE er erstatningsansvarlig for eventuelle skader på mine ejendele
forårsaget på grund af uagtsomme handlinger eller undladelser af Schellerup ApS eller tredjemand, og at Schellerup ApS
IKKE er erstatningsansvarlige for mistede ejendele, herunder især tøj og værdigenstande i omklædningsrum samt ting mistet/glemt.

6. Jeg er indforstået med og accepterer, at Schellerup ApS IKKE er erstatningsansvarlig for eventuelle personskader, som jeg
måtte forvolde på mig selv eller tredjemand i forbindelse med benyttelsen af deltagelse i saunagus (herunder ved ophold på og
omkring sauna samt området i øvrigt).

7. Jeg er ligeledes indforstået med og accepterer, at Schellerup ApS IKKE er erstatningsansvarlig for eventuelle personskader, som jeg
måtte lide som følge af uagtsomme handlinger eller undladelser af Schellerup ApS eller tredjemand i forbindelse med benyttelsen af faciliteterne m.v. som anvendes af Schellerup ApS.

8. Jeg er indforstået med og accepterer, at jeg ikke kan søge regres mod Schellerup ApS for de erstatningskrav, der måtte blive
gjort gældende mod mig.

9. Ovenstående ansvarsfraskrivelse gælder ikke for skader, som følge af forsætlige handlinger eller sådanne undladelser af Schellerup ApS (eller dets ansatte og repræsentanter).

10. Jeg er indforstået med og accepterer, at ovenstående ansvarsfraskrivelser også gælder eventuelle mindreårige personer, som jeg
har ansvaret for, i tilfælde af at disse måtte lide eller forvolde person- eller tingskade på sig selv eller andre i forbindelse med
benyttelsen af faciliteterne på Schellerup Gård m.v. som anvendes af Schellerup ApS (herunder ved ophold på matriklen i øvrigt).

11. Schellerup ApS må benytte e-mail til at markedsføre egne tilsvarende produkter til kunden via elektronisk post. 

12. Vi forbeholder os ret til at ekskludere enhver person, der ikke opfylder ovenstående betingelser. Prisen vil i dette tilfælde ikke blive refunderet.

da_DK