Glamping

Hvad er glamping?

Glamping er en helt unik oplevelse der tager det bedste fra et hotelophold og det bedste fra camping, og skaber tilsammen en unik oplevelse.

På Schellerup Gård kan du se frem til en afslappet naturoplevelse i vores egen lille skov, og med udsigt udover søen.

Modsat mange andre glamping steder, så har vi sat et dyd i at skabe de bedste rammer for en helt unik oplevelse, der samtidigt er til at betale for.  

Vi har to telte, som begge er hele 28 m2 store og rummer en stor dobbeltseng, lounge, tekøkken, spiseplads og brændeovn til de kolde nætter (vinterhalvåret). En lille lejlighed kan man roligt kalde det.

Teltene er ligeledes placeret i god afstand til hinanden, så man uforstyrret kan nyde naturen, søen og ikke mindst hinanden.

Mere idyllisk får man det ikke!

Skovbrynet

Placeret i skovbrynet – deraf navnet – helt ugeneret, privat og i læ fra vind og vejr. En sand perle, hvor man kommer helt tæt på naturen.  

Fra teltet har man udsigt stik mod syd og over søen. Teltet er placeret på en platform, hvor der er en stor fin terrasse tilknyttet, så man kan tage stole og bord med ud, når solen kigger frem.  og er placeret på den anden side af søen, modsat gården. Udsigten er stik vest, og danner rammen om den 

Teltet er placeret godt 70 meter fra gården, og man kommer dertil af en lille hyggelig skovsti, der fra første skridt æmmer af hygge og natur. 

 

Birkelunden

Placeret på den anden side af søen, modsat gården finder man Birkelunden.  

Teltet er omkranset af nye birketræer – deraf navnet – og har den mest magiske udsigt udover vores egen lille badesø. Fra teltet har man udsigt direkte vest, hvilket giver rig mulighed for at nyde solnedgangen. 

Birkelunden er placeret godt 100 meter fra gården, og står ligeledes på en stor platform, hvor man har sin egen terrasse man kan nyde i fred og ro. 


Indretning

Begge telte er udstyret med følgende: 

Faciliteter

Lige ud fra gården er der er en stor terrasse med grill faciliteter, som man kan benytte sig af sammen med de andre gæster på gården.

Vi har også en stor sauna og vildmarksbad, som man mod betaling kan benytte.

Et par gange om ugen holder vi også saunagus, hvor vi blander aromaterapi, varme, nydelse, meditation og socialt samvær.

Toilet og bad

Til vores glamping gæster har vi etableret to toiletter samt bad (opdelt til mænd og kvinder). Toiletterne er muldtoiletter fra Mulltoa, og er så behageligt, at det er let at glemme, at muldtoilettet ikke er et almindeligt vandskyllende toilet. Det er har fået Svanemærket som opfylder standarden til et biologiske toiletter med hensyn til miljøkrav, funktionelle krav og kvalitet.

Toilettet er placeret i sit eget lille skur, der kan aflåses. Bag skuret har vi etableret en udendørs gasopvarmet varmvandsbruser med den mest magiske udsigt, hvis man skulle få lyst til et bad (dog vil dette være lukket ned i vinterhalvåret pga. frost). 

Inkluderet i prisen

  • Sengelinned
  • Sengetøj
  • Håndklæder
  • Karklud og viskestykker til køkkenet
  • Kaffe og the er tilgængeligt
  • Slutrengøring*
  • Brænde til brændeovnen, så man kan holde varmen i vinterhalvåret

*Bemærk dog at opvask af service ikke er inkluderet i slutrengøringen.

Praktisk information

  • Gratis parkering
  • Indtjekning fra kl. 14.30
  • Udtjekning senest kl. 11.00 på afrejse dagen
 

Booking og priser

Vejledende pris for én overnatning koster 1350 kr. (hverdage) og 1500 kr. (weekenden). Dog kan prisen variere ved specielle events og lejligheder i og omkring Herning. 

Er I en børnefamilie, der ønsker at tage på eventyr, så kan vi sagtens finde en hyggelig løsning på det også. Vi kan nemt rykke lidt rundt på indretningen og sætte flere senge ind, så der er plads til alle.

da_DK