Om os

Familien Schellerup

Gården fik sit navn, da vi flyttede til gården. ”Schellerup” er Charlottes mormors gamle pige-efternavn. Hun blev født i Thisted i 1925, og hun var meget elsket. Derfor har både vi og gården taget navn efter hende.

Vi er et ungt par i midt 30’erne med to små prinsesser.

Vi mødte hinanden i København i 2013, hvor vores første date var på en klatrevæg. Vi er et meget dynamisk par med fuldt fart fremad. Vi er altid super aktive, kreative og vi er et meget eksekverende par. Vi supplerer hinanden godt i vores individuelle styrker, kompetencer og interesser. Vi er gode til at bakke hinanden op i vores drømme og dagligdagens små og store valg.

Efter 9 år i København valgte vi at rykke teltpløkkerne op og drage på nye eventyr i det midtjyske. Vi aftalte, da vi blev gift, at vi igennem vores liv skulle lave tre radikale livsændringer. At flytte fra København til Jylland, var det første store eventyr, der skulle udleves.  Uden familie i miles omkreds sagde vi farvel til et liv I storbyen, for at starte et nyt på landet. 

Vi nyder at leve et liv i omskiftelige miljøer, der er fyldt med muligheder og god energi. Vi elsker det, vi elsker vores gård, vi elsker hinanden samt vores piger.

Vores ældste prinsesse hedder Sif, som er opkaldt efter Thors kone fra nordisk mytologi med sit lange smukke guld hår. Sif er en livlig pige, ufattelig nysgerrig, der rigtig gerne vil hilse, selvom hun ofte bliver lidt fjollet og genert i situationerne. Sif blev 5 år til maj 2023, og har sin daglige gang oppe i den lokale børnehave, Toftegården, på stuen ”Bøllerne”, hvilket man må sige passer særdeles godt til hendes adfærd og sind.

Lily er vores mindste lille prinsesse, som fyldte 3 år i juli 2023. En kær lille pige med store runde æblekinder og et glimt i øjet. Selvom hendes søde ydre narrer de fleste, så er hun faktisk lidt af en bandit. Lily har et særdeles højt energi niveau og ej at glemme et lige så højt temperament. Med hendes gåpåmod bliver der i den grad udforsket højder, hop, gynger og alt med fart. Hun elsker at være udenfor og lege.

Med til familien har vi også Karla, Walther og Sander.

Karla er vores første kat – hun er en rigtig “diva” kat og ægte racekat – en såkaldt hellig burma. Hun er ofte kortklippet om sommeren (da vi får hende klippet), og en pjusket uldtot om vinteren.

Walther er vores anden kat, som er opkaldt efter maskotten til Skanderborg Festival. Navnet var nærtliggende, da Charlotte netop havde ham med hjem fra Skanderborg. Walther er en helt almindelig gråstribet gårdkat. Han vil sjovt nok helst være inde, og lader Karla om det med at fange mus og fugle.

Sander er den yngste i dyreflokken. Han er godt 2 år gammel. Han er en australsk hyrdehund, og ham kan I næsten ikke undgå at møde. Han er kæmpe stor ift. sin race, og kan derfor virke voldsom, når han kluntende kommer galoperende i fuld fart for at sige hej. Med det sagt, så har han det største hjerte både ift. andre dyr, børn og gæster. Han gør ingen fortræd, selvom han er meget ung, livlig og ikke mindst klodset, når han hopper rundt som en eller anden kanin. Han kan ligeledes hyrde instinkt også finde ud af at gø til tider.

Hvis I ikke vil ham, så vend ham ryggen, og lad os vide, hvis I ikke bryder jer om hunde. Så skal vi nok passer ekstra godt på. 

Familie

Gårdens historie

Kort fortalt er Schellerup Gård en gammel gård bygget tilbage i 1910. Dengang var der ikke andet end en hovedbygning og en lade samt 12 ha landbrugsjord. I 1960 blev der bygget en ekstra længe og landbrugsjorden blev ændret til skovarealer. I 2005 blev gården købt af de tidligere ejere Anja og Kent, som totalrenoverede gården fra ende til anden. Hovedbygningen fik en overetage og den tre-længede gård blev istandsat med stråtag, hovedhus til privaten samt 3 ferielejligheder. De brugte 3 år før gården stod færdig, og gården blev deres hjem i 16 år.

Vi overtog gården efteråret 2021 med drømmen om at gøre gården til et fantastisk sted for os, vores børn, vores lokalsamfund og ikke mindst for jer, vores gæster! Vi har mange planer men driver gården videre i samme ånd og med respekt for historien. Vi ser stadig Anja og Kent jævnligt, da købskontrakten indeholder en frase om, at deres skal drikke rødvin med specifikke mellemrum.

da_DK